BRUG KOMMUNENS UDEOMRÅDER

Husk at tjekke om din kommune har shelters eller skovhytter, som du kan bruge i undervisningen.


Vejle kommune har en del skovhytter og shelters, som man gratis kan booke som skole. I den skovhytte, som jeg bruger, er der toilet, fint køkken (og man kan lave kaffe) samt et lokale hvor man kan undervise. Der er også internet, meeeen det er ikke det bedste.

Jeg bruger kommunens skovhytter og shelters, så vi kan have undervisning om naturen i naturen. Det er ikke kun i naturfag, at jeg bruge dem. De bliver også brugt, når jeg arbejde med trivsel. Jeg er slet ikke i tvivl om, at naturen kan noget helt særligt i forhold til trivsel og samarbejde. Rigtig mange elever er ikke på hjemmebane her, og på den måde bliver alle i elevgruppen mere lige.

Jeg oplever, at eleverne ofte er glade for at komme lidt væk fra skolen - også selvom det ikke er langt væk. Det tager 15 min. i bus at komme frem og tilbage til skovhytten. På cykel tager det 15 min. ud, og 30/45 min. hjem pga. en bakke.

Så derfor husk at tjekke om din kommune har shelters eller skovhytter, som du kan bruge i undervisningen. Eleverne vilde med det.

Udeområder i Danmark


Jeg vil forsøge, at lave en liste med alle de steder i Danmark, som man kan book som skole.
Så skriv gerne til mig, hvis du kender til en booking side.