Jeg vil vise hvor sjovt, spændende og interessant

kan naturvidenskab være.
Jeg er uddannet lærer med linjefaget Natur/Teknologi. Jeg er lærer på Bredsten/Gadbjerg skole i Vejle. Her underviser jeg blandt andet i natur/teknologi fra 0.-6. klasse.Jeg er skolens resurseperson i naturfag, og er en del af det naturfaglige netværk i Vejle.

Hvem er Charlotte?
Vissionen
Visionen med Charlottes teacher web er at vise, at naturvidenskab er for alle. Håbet er, at flere børn, unge og voksne opdager og oplever, hvor sjovt, spændende og interessant naturvidenskaben kan være.

Naturvidenskaben og aktiviteterne
Jeg laver og viser aktiviteter til førskolebørn og elever fra 0.-6. klasse. Aktiviteterne tager udgangspunkt i naturvidenskab i faget natur/teknologi.


Aktiviteterne på Charlottes teacher web skal være med til at give idéer til, hvordan du som lærer, pædagog eller forældre kan introducere børn til naturvidenskaben gennem undren, nysgerrighed, forsøg, undersøgelser og meget andet.Mit eget materiale, som kan ses på nogle af billederne, kan jeg desværre ikke dele eller sende.


Worksshop for børn og voksne
Jeg afholder og afvikler workshops for børn og voksne. Kurserne kan tilpasses efter deltagernes eller ansøgerens ønsker.


På workshops til voksne er der fokus på, at deltagerne får konkrete idéer med hjem eller tid til at arbejde med næste tiltag i naturfag.


Vil du gerne høre mere om mine workshops? Så kig her:

Samarbejde med SMART
Jeg samrbejder med SMART Technologies og i reklamerer for deres produkt Lumio.


Jeg bruge Lumio i min naturfagsundervisning. Det er med til gøre undervisningen spændende og interessant. Har du ikke naturfag? Ingen problem man kan bruge SMART Lerning og Lumio i alle fag.Tilmeld dig gratis Lumio

"Charlotte jeg glæder mig til naturfag, for jeg synes det er fedt, når vi bruger Lumio."