Velkommen 2023  

1. Januar 2023Rigtig godt nytår til jer alle sammen. Så er 2022 slut, jeg synes ikke, at det er længe siden, at vi tog hul på det.


Først en tak for alt den inspiration, som bliver delt på de sociale medier og andre steder. Det er så fedt, at I er så mange, som har lyst til at dele jeres idéer, aktiviteter, projekter, tanker og meget meget mere inden for undervisning, læring og leg. På min færden rundt på de sociale medier møder jeg søde, varme og taknemmelige kommentar. 

Det er et skønt fællesskab at være en del af - TAK FOR DET.


Det vigtigste TAK er det, som er til alle jer, som har lyst til at følge med på Charlotte’s Teacher Web. Det betyder så meget for mig. Jeres kommentar og likes giver rigtig meget energi og glæde. Så ved jeg, at der er nogle derude bag skærmen, som kan bruge de ting, som jeg deler.


Jeg rundede 4.000 følgere lige før kl. 00.00 i går, hvilket jeg synes er  helt vildt, og ikke helt til at forstå.


Mit håb med Charlotte’s Teacher Web er, at flere børn, unge og voksne opdager hvor sjovt, spændende og interessant naturvidenskaben er. Naturvidenskaben er for alle. Man behøves ikke at have en masse viden eller kunne en masse fagbegreber.


Naturvidenskaben handler blandt andet om...

  • at undre sig og stille spørgsmål
  • at tænke sig frem til mulige svar 
  • at undersøge, udforske og observere


Det kan ALLE.


Så hver gang I deler et opslag, tagger eller kommentere, så bliver jeg bare så glad. Så er der nemlig mulighed for, at flere opdager, at de også kan blive en del af naturvidenskabens verden.


Året for mig og Charlotte’s Teacher Web har stået på workshops for børn og voksne, en masse forsøg, udvikling af undervisningsforløb, titlen Ambassadør for Naturfagsmaraton, et helt nyt logo og en masse andet.Men hvad skal der så ske i 2023?


2022 har lært mig, at man aldrig helt ved hvad der vil ske. Jeg har selv en masse idéer og drømme. Men en ting er sikkert på fredag kommer der Science Friday igen.


I må have et helt fantastisk år og en skøn 1. Januar 2023.


Charlotte 🕷