ESA kidsESA Kids' Space Gallery Competition september 2023 Favorit sted på jorden" - Min 4. klasses vinder tegning.

Kender du ESA Kids?
ESA Kids er en hjemmeside som formidler viden om rummet i børnehøjde. Det er ESA - European Space Sgency, som står bag siden, og det er super søde Paxi, som er frontfiguren. Paxi kommer fra en planet langt væk, og ESA Kids har adopteret Paxi som deres maskot.

På ESA Kids kan eleverne blandt andet lære mange forskellige ting rummet, spille Paxi spil, tegne Paxi tegninger og se Paxi videoer på mange sprog blandt andet dansk, engelsk, norsk og svensk.

Selve siden er på engelsk, tysk, spansk, fransk, hollansk og italienske. Men med lidt hjælp fra voksne, så kan eleverne få glæde af hjemmesiden.

Jeg bruger den også som lærer, da der er rigtig mange fine undervisningsmateriale på siden. Jeg printer også Paxi tegningerne ud, og bruger dem i undervisningen. De kan for eksempel bruges, når eleverne er færdige med en opgave, og venter på de andre elever i klassen.

Jeg har brugt siden sammen med elever i 2. klasse og op til 6. klasse. Børnene er ret glade for Paxi computerspillene - også elever i 6. klasse.


ESA Kids' Space Gallery Competition


Derudover er der også ESA Kids' Space Gallery Competition


Hver måned har ESA Kids en kunstkonkurrence. I hver konkurrence er der fokus på et bestemt tema, som man skal tegne, male, lave på computer eller noget helt andet.
Og nu tilbage til mesterværket som svæver i rummet.

I september måned skulle man lave sit favorit sted på jorden.


Min 4. klasse lavede et fælles mesterværk, som vi sendte ind til konkurrencen, de var en af de heldige vinderne. De har lavet den sorte tegning med de 22 tegninger i cirkler - en fra hver elev.

Men hvad har de så vundet?
Andreas Mogensen vil personligt modtage og underskrive deres mesterværk og tage et unikt billede af det, mens det flyder i rummet.


Det er bare for vildt.

Dette er en ikke betalt reklame for ESA Kids om spændende deres undervisningsmaterialer.