S

WORKSHOP

For børn og voksne.


Workshops som jeg har holdt/afholdt for børn:14.05.22 - Vejle bibliotek


NATURVIDENSKAB ER KEDELIGT...

NEJ - naturvidenskab er alt andet end kedeligt, og det vil jeg gerne vise jer.

 

Kom forbi og oplev at naturvidenskab ikke er kedeligt. Vi skal kigge nærmere på to ting, som er vigtige elementer for liv på jorden VAND og LUFT.

 

I første del kigger vi nærmere på  mit yndlings molekyle H2O - vand. Vi skal blive klogere på hvorfor vand er så vigtigt for liv på jorden og vandmolekylernes superkræfter.

Derudover får I selv mulighed for at undersøge vandets fantastiske evner. I kan selv prøve at bøje vand, lave “lavalamper”, får blomster til at folde sig ud og meget mere.

 

I anden del skal vi blive klogere på luft og luften omkring os. Vi ser nærmere på spørgsmål som: Hvad er der i luften? Fylder luft noget? Og er der forskel på varm luft og kold luft?

Bagefter kan I blandt andet prøve en mini CO2 slukker, slukke et lys under et glas samt lave jeres helt egen ballonræser, som skal deltage i ballonræset til sidst.25.05.21 - Pondaland/Go Zebar


ONLINE SCIENCE WORKSHOP

Vi skal sammen undersøge hvad densitet (massefylde) er, og opleve via hands-on forsøg hvor fantastisk forskellige væskers densitet er. Vi skal blandt andet undersøge densiteten på saltvand, postevand, sirup og olie. Når vi er færdige med workshoppen, så har I mulighed for selv at undersøge densitet yderligere.


Workshops som jeg skal holde eller har holdt/afholdt for voksne:06.09.22 - Insero


SCIENCE I BØRNEHØJDE

I naturfag handler det om at stille nysgerrige og undrende spørgsmål. Det er indskolingseleverne mestre til:

Hvorfor kan man lugte prutter, men ikke se dem? Hvad er CO2? Hvordan kan træerne drikke vand uden en mund?


Charlotte fra SoMe profilen “Charlotte’s teacher web” giver idéer til hvordan du kan arbejde med science i børnehøjde ved at tage udgangspunkt i elevernes spørgelyst, nysgerrighed og undren.


Derudover kan du afprøve små simple forsøg, som kan være med til at udfordre elevernes hverdagsopfattelser, og samtidigt give dem lyst til at lærer mere.


Workshoppen afsluttes med, at du får tid til, at arbejde med dit næste tiltag i forhold til science i børnehøjde.23.02.22 - Workshop afholdt for ESERO.dk


UNDERSØG RUMMET VIA ISCENESÆTTELSE
Workshoppen "Undersøg rummet via iscenesættelse” giver idéer til hvordan man kan arbejde med iscenesættelse både i den fysiske undervisning, men også i online undervisningen.

Charlotte fra "Charlotte’s teacher web” vil give eksempler på hvordan man via iscenesættelse og historiefortælling kan skabe en praksisnær undervisning med hands-on aktiviteter.07.09.21 - Insero


THE BEST OF CHARLOTTE’S TEACHER WEB

På Instagram og Facebook profilen Charlotte’s teacher web kan man få idéer til hands-on aktiviteter om science forsøg, læring om naturen i naturen og engineering. Aktiviteterne tager udgangspunkt i Charlottes egen undervisning.

Oplev hvordan man blandt andet via iscenesættelse og historiefortælling kan skabe en praksisnær og anvendelsesorienteret naturfagsundervisning.

Kontakt mig for en uforpligtende pris.


Charlotte’s teacher web er et fritidsprojekt. Udover "Charlotte's teacher web" så har jeg en familie og et fuldtidsarbejde som lærer. 


Så derfor kan jeg desværre ikke sige "ja" til alt, da jeg ikke har nok timer i døgnet til det.KONTAKT MIG

Kontakt mig for en uforpligtende pris.